Ofte stillede spørgsmål og svar

 

Hvor mange skal man være for at holde en fødselsdag/ reservere bord?

– For at holde fødselsdag/reservere bord skal der betales for minimum 6 børn

Hvordan foregår betaling for fødselsdagen?

– Der betales ved ankomst og ved den lejlighed vil der blev udleveret det antal armbånd som I skal bruge til jeres gæster. Bestilleren sørger for at alle gæster får armbånd på. Der betales kun for det antal gæster som dukker op og i tilfælde af afbud, kan I senest 1 time efter fødselsdagen er startet returnere de evt. ubrugte armbånd og få pengene refunderet. OBS armbånd kan ikke gemmes til en anden gang da vi skifter farver løbende.

Hvor længe kan festen vare?

– Vi anbefaler 3 – 4 timer men festen kan vare helt fra vi åbner til vi lukker. I skal dog være opmærksom på at i tilfælde af at der skal afhentes børn, skal de være afhentet inden vi lukker, så det vil være en rigtig god ide at afslutte festen senest en halv time før lukketid.

 

Kan vi ankomme når vi vil?

–  I weekender og på skolefridage skal selskabet være ankommet senest kl.12.00 da det har vist sig svært at holde bordet frit i længere tid i tilfælde af mange kunder. Vi anbefaler at man ankommer mellem kl. 9.00 og 11.00.

 

Hvad hvis jeg ikke kender det nøjagtige antal gæster?

– Det er helt fint at skrive en ca. antal. Når I kender det nøjagtige antal gæster, vil vi gerne have besked senest 3 dage før fødselsdagen afholdes. Du betaler kun for de gæster der kommer på selve dagen.

 

Kan vi selv medbringe mad og drikkevare?

– I Dinos legeland Fredericia er I meget velkomne til selv at medbringe det hele dvs. mad, drikke, service m.m. – i så fald skal I bare vælge menuen Langhals når I udfylder formularen på hjemmesiden. I har også mulighed for at lade os stå for det hele ved at vælge enten Trehorn eller T-rex.

 

Hvem skal passe børnene?

–  Forældrene har ansvaret for børnene under hele opholdet og der skal være mindst en forældre tilstede der tager ansvaret under hele besøget.

 

Kan der også reserveres bord til voksne?

– Ja, der kan også reserveres bord til voksne ligesom man også kan holde familiefester eller andre sammenkomster. Prisen for en voksen med pladsreservation er fra 69 kr. pr. person. I tilfælde af en alm. børnefødselsdag for klassen eller børnehaven anbefaler vi dog, at man ikke bestiller plads til de voksne da børnene hurtigt suser afsted for at lege og så kan de voksne jo bare overtage børnenes siddepladser og betale alm. voksenentre til 39 kr.

 

Kan man afholde en familiefest med få eller helt uden børn?

– For at holde fødselsdag/reservere bord skal der betales for minimum 6 børn i alderen 2-16 år og da vi er et sted for børnefamilier skal der være mindst 1 barn pr. 2 voksne.

 

Hvad med invitationskort?

– Det er intet problem – invitationskort kan gratis downloades fra hjemmesiden.

Hent invitationskort  >> HER <<

 

Kan der være flere fødselarer til fødselsdagen og skal der betales samlet?

– Man kan sagtens være flere fødselarer som afholder fødselsdag sammen. For at opnå rabat skal der dog betales samlet.

 

Hvordan bestiller jeg bord/fødselsdag?

Alle fødselsdage skal bestilles her på siden ved at udfylde vores fødselsdagsformular og på den måde får vi alle de korrekte oplysninger ind i systemer. I vil herefter i løbet af 24 timer modtage en bekræftelse hvis der er plads på dagen. Vi anbefaler dog, at I altid bestiller i god tid da vi hurtigt får booket fuldt ud.

Bestil din fødselsdag  >> HER <<