Hold din børnefødselsdag eller familiefest i din egen seje Dinohytte 

Hold den sjoveste fødselsdagsfest i Dinos legeland og få din helt egen seje Dinohytte, til hyggeligt samvær og spisning, lige midt i dinosaurernes forunderlige verden! Du kan enten vælge bare at betale almindelig entre og sørge for det hele selv og få din egen dinohytte i 3 timer helt gratis hvilket passer helt perfekt til en børnefødselsdag eller du kan vælge at lade os stå for det hele ved at tilkøbe en af vores menuer. Fødselsdagen må vare hele dagen både før og efter man har benyttet Dinohytten. Hvis man ønsker at afholde en familiefest eller et lignende arrangement og herved benytte Dinohytten i op til 6,5 time, er det muligt at dobbeltbooke en hytte mod en merebetalling på 20 kr. pr. person.

En fest i Dinos legeland vil uden tvivl blive en fest, du sent vil glemme!

Fødselsdagspakker

Der gives rabat på 10 kr. pr. barn i alderen 2-17 år hvis der er 10 børn eller flere

  

Tilkøb

Borddækning pris pr. person        15,-
Mellem slush ice pris pr. person   15,-

 Vigtig info vedr. fødselsdage

  • For at reservere bord i legelandet skal der være mindst 6 børn.
  • Ved bestilling af fødselsdag er det helt i orden at angive et cirka antal af gæster.
  • Tilkøb og bestilling af menuer skal forudbestilles og kan ikke bestilles på selve dagen.
  • Af hensyn til sikkerhed og hygiejne skal alle besøgende have strømper på. Skriv det gerne i indbydelsen så alle husker det.
  • Det er tilladt at afhente børn i Dinos legeland uden at betale entre. Af hensyn til de øvrige betalende kunder må forældre og evt. medbragte søskende        dog max. opholde sig i legelandet i 15 min. uden at betale entre. Bemærk venligst at aktiviteterne udelukkende er forbeholdt de betalende gæster.
  • Levende lys i kager er ikke tilladt pga. brandfare.